KIPAR, AYIA NAPA -  RETREAT
RESET PROGRAM by Siniša Ubović

PERIOD PUTOVANJA  : 29.10.2023 - 06.11.2023 - 8 NOĆENJA 

PAKET ARANŽMAN OBUHVATA:
* Smeštaj na bazi 8 noćenja u hotelu 4* u najlepšem letovalištu na Kipru. Ayia Napa
* Direktan let sa svim taksama i uračunatim  čekiranim prtljagom do 20 kg  na relaciji Beograd - Larnaka - Beograd
* Usluga noćenje sa doručkom ( moguć odabir usluge polupansion)
* Povratni transferi na Kipru
* RESET PROGRAM obuhvata elemente raspoređene u pet radionica koje će se održavati  svakoga dana u trajanju od 90 minuta 
* Usluge pratioca grupe za sve vreme trajanja aranžmana
* Administrativne troškove, troškove rezervacije
* Organizaciju putovanja u celini

PAKET ARANŽMAN NE OBUHVATA:
* Individualne troškove
* Međunarodno putno i zdravstveno osiguranje( standard tarifa)
* Doplata za večeru : 175 eur

Detalji leta: AIR SERBIA
JU 888 29OCT 7 BEG LCA  0620  0945
JU 881 06NOV 1 LCA BEG  1420 1600

CENA PAKETA PO OSOBI   1399 EUR
(u dinarskoj vrednosti po srednjem kursu NBS)

Rok za  prijave do 23.09.2023 po iskazanoj ceni ( od  23.09.2023 cena je 1499 eur)
Licenca organizatora OTP 184/2021

Kontakt tel za informacije i rezervacije :
Jelena Sterđević: +381  66 333322 ;    [email protected]
Tipo Travel - Milesevska 51, Belgrade, Serbia , +381 11 2401 413
RESET PROGRAM by Siniša Ubović
OVO JE TVOJE VREME 

Uz čitav koncept letovanja koji ima za cilj potpuno opuštanje i regeneraciju, specijalno za vas je jedan od najuticajnijih regionalnih edukatora, Siniša Ubović pripremio i RESET PROGRAM-koncept od pet iskustvenih radinica kreiranih isključivo za vas sa željom da ovo putovanje bude mnogo više od boravka u predivnom ambijentu i klasičnog odmora. Želimo da ovo bude jedno temeljno osvešćivanje vašeg unutrašnjeg bića, oživljavanje energetskih potencijala kao i stvaranje jedne potpuno nove vizije za vaše uspehe na svim životnim poljima.

Siniša Ubović kao vodeći stručnjak u oblasti ličnog razvoja, motivacije i koučinga vodiće vas punih pet dana kroz RESET PROGRAM koji obuhvata sve nivoe transformacije koji su vam potrebni kako biste se dublje povezali sa sobom, otpustili nepotrebne blokade i na zdravim temeljima dobili jasne smernice za svoje buduće korake, projekte i uspehe.

RESET PROGRAM obuhvata sledeće elemente raspoređene u pet radionica koje će se održavati svakoga dana u trajanju od 90 minuta:

R- RAZUMEVANJE:  osvešćivaćete vaše lične unutrašnje mehanizme funkcionisanja kao i ovladavaćete veštinama uz pomoć kojih ćete saznati kako da prepreke pretvarate u prilike za rast

E- EMOCIJE: povezivanje sa osećanjima i učenje kako da emocije postanu vaš najbolji sistem za navigaciju kroz život i odnose. Umesto da ih potiskujete i time živite u začaranom krugu ljutnje, strahova, krivice i ogorčenosti uz ovaj program imaćete priliku da se na zdrav način sretnete sa svojim emocijama i da konačno u sebi otvorite nove prostore za radost, mir i ljubav.

S- STAV: bez jasnog stava kao i zdravo postavljenih granica, život ume da deluje kao borba. Tokom programa otkrićete kako da se na najbolji mogući način zauzimate za sebe, kako da ljudima date do znanja šta vam je ok a šta vam nije ok (mnogima je jedan od najvećih izazova da kažu 'ne')

E- ENERGIJA: svakodnevno ćete sa Sinišom Ubovićem prolaziti kroz energetske procese i vežbe koje će postati vaš 'tajni' alat za samostalni rad nakon ovog putovanja. Da biste blistali spolja potrebno je i da još više zablistate iznutra. Ove tehnike su pravi eliksir mladosti.

T- TRANSFORMACIJA: prolazeći kroz petodnevni proces radionica imaćete priliku da u najpraktičnijem smislu vežbate prmenu, oslobađate se straha od nepoznatog i na taj način budete spremni da OVO VREME bude zaista VAŠE VREME!

Neka ovo letovanje bude pravi RESET za sve fantastično što vam dolazi i što ćete kreirati upravo tokom ovog putovanja.


Rok za  prijave do 23.09.2023 po iskazanoj ceni * ( od  23.09.2023 cena je 1499 eur)
Kontakt tel za informacije i rezervacije :
Jelena Sterđević : +381  66 333322 ;    [email protected]
Tipo Travel - Milesevska 51, Belgrade, Serbia , +381 11 2401 413